Milaim Zeka i përgjigjet ambasadorit O’Connell dhe Kossnet për emërimin e Naser Shalës

Deputeti i Kuvendit të Kosovës Milaim Zeka i ka reaguar ambasadori britanez Ruair O’Connell dhe atij amerikan Kossnet rreth qëndrimit të këtyre dyve për emërimin e Naser Shalës në pozitën e drejtorit të Sekretariatit të Agjencisë Kosovare të Krahasimit dhe Verifikimit të Pronës.

Zeka ka thënë se ambasadorët kanë të drejtë të jenë të zhgënjyer me deputetët e Kuvendit për këtë veprim, por se edhe deputetët janë të zhgënjyer me ambasadorët, shkruan GazetaBlic.Zeka ka thënë se edha ta po mirren me tema të mëdha dhe po harrojnë temat që i prekun qytetarët e Kosovës.

Reagimi i plotë

Ambasadori amerikan qenka zhgenjyer me deputete Ambasada britaneze ka reaguar pas nje emrimi qe eshte bere ne nje Agjencion, pastaj ka reaguar edhe ambasadori amerikan, duke thene se “ndihet i zhgenjyer me deputetete e Kuvendit te Kosoves”! Shume e drejte, ama edhe ne disa, ndihemi shume te zhgenjyer me ambasadoret e vendeve mike te Kosoves. Edhe ju po mirreni me tema te “medha”, si zakonisht te paracaktuara nga Beogradi dhe Mogerini, e po i harroni temat kryesore te cilat e percaktojne jeten e qytetareve te Kosoves…

Tema te tilla ka me bollek ne kete vend, po askush nuk po i diskuton. Arsimi, shendetesia, ndermarrjet publike, rendi dhe ligji, kultura, shpenzimi i parase publike, e plote tema tjera. Ambienti cope-cope. Ndoteja e ajerit. Kanceri eshte bere si fruthi.. Etj, etj