Ish e dashura e Endrit Thaçit bën ndërhyrje në gjoks

Prezantuesja seksi, Arta Nitaj, përkujdeset që gjithnjë të jetë në formë.

Ajo shfaqet gjithmonë nga palestra duke u përkujdesur për linjat e saj trupore.

Arta ka qenë shpesh cak i spekulimeve për intervenimet e saj estetike.

Së fundmi disa fotografi që tregojnë se Arta Nitaj ka reaguar me një intervenim të radhës estetik.

Bukuroshja ka vendosur që të ndërhyjë në gjoks dhe dallimi është mjaft i dukshëm.

Arta Nitaj asnjëherë nuk i ka mohuar ndërhyrjet estetike, ndonëse ka insistuar se kryesisht është natyrale.