‘Bomba’ e RTK-së godet me foto nga banjo

E sapo dalë nga banjo, e sapo grimuar dhe e gatshme për një ditë të re, një emision të ri të mëngjesit në “RTK”, aty ku punon prej vitesh dhe ku ndihet mjaftë komod.

Brikena Beqiri dikur këngëtare e njohur, e sot nuk i ndahet televizionet.

Ajo është mjaftë e pëlqyer nga audienca e televizionit publik.

Brikena nuk provokon lajm, por në faqen e saj në Instagram bënë më shumë postime që pëlqehen mjaftë nga ndjeksit e saj.

Poza me buzë të fryera, foto të nxehta, madje edhe nga studiot e emisionit të mëngjesit, si për ta konfirmuar që ajo është bomba e pa diskutueshme e “RTK”-së.