Ky është biznismeni nga Gjilani i cili sot u godit nga kamioni dhe ndërroi jetë

Qamil Çoqaj, pronar i furrës së bukës Çoqaj në Gjilan, është viktima e tragjedisë së sotme e cila ndodhi në Gjilan, raporton Gazeta NewBorn.

Çoqaj u godit nga kamioni i cili ishte futur në qendër të qytetit dhe nga shpejtësia kishte goditur mbi 20 persona, prej tyre 4 në gjendje të rëndë dhe tragjikisht e pësoj edhe pronari i furrë së bukës, Qamil Çoqaj