“Për shkak të tij jam detyru me dal prej pune”

Driton Selmanaj tha se arsyeja që është larguar nga KDI është Kadri Veseli Deputeti i LDK-së , Driton Selmanaj i cili më parë ishte pjesë e Instituti Demorkatik i Kosovës (KDI) akuzoi kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Kadri Veselin se e ka larguar atë nga organizata KDI.Ai tha se Veseli e kishte kushtëzuar që të zgjidhte mes fjalës publike dhe Kuvendit.“

Unë mes punës sime dhe fjalës publike e kam zgjedh fjalën publike, jam largu prej KDI-së kush s’më ka largu, asnjë cent keqpërdorim në jetën time ndaj askujt, për shkak të Kadri Veselit jam detyru me dal prej punës.”, tha ndër tjerash Selmanaj.

Këto deklarata ai i bëri pasi që i ftuari tjetër në “Click”, deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu tha se Selamanaj ishte larguar nga KDI për shkak të keqpërdorimeve.