Ekskluzive: Ky është hoxha i cili 21vite më parë varrosi Adem Jasharin e familjarët e tij

Hoxha nga Malisheva, Fetah Bekolli, 21 vjet më parë kishte kryer një punë të jashtëzakonshme, të cilën thuajse pakkush mund ta bënte, sidomos atëherë dhe në atë kohë

Ishte pikërisht hoxha Fetah Bekolli, i cili kishte kryer ceremoninë e varrimit të familjes Jashari.

Edhe sot e kësaj dite ky hoxhë merr respekt të madh nga qytetarët e vendit, e veçanarisht nga familja Jashari, shkruan Gazeta NewBorn.

Bekolli, ndryshe njihet edhe për reagimet e tij të zëshme kundër ekstremizmit fetar.