Ai më kë tradhtuar’. Si i priti ish-bashkëshorti i Albëries deklaratat e saj? Hatërmbetje?

Këngëtarja e suksesshme Albërije Hadërgjonaj ishte e ftuar në programin e moderatorit Ermal Peçi ‘Një kat më lart’.

Që në nisje ajo deklaroi se mendohet për daljet e saj dhe se donte të mbyllte intervistat këtë kohë në Shqipëri me Ermalin, pasi kishte ndjerë energjinë pozitive rreth programit dhe se të afërmit i kishin sugjeruar të mos mendohej dy herë për ‘Një kat më lart’.

Sponzor

Nisur nga kjo Ermali i tha Albërijes se është ndër të pakta personazhe që flet pa doreza në ekranet shqiptare, si për jetën private ashtu edhe për atë artistike, ndaj kënaqësia ishte e shtuar.

Duke marrë spunto nga kjo, deklaratat e saj për ish-bashkëshortin bënë para disa javësh xhiro në mediat online.

Si i priti ai këto deklarata?

A ka pasur hatërmbetje pas ngjarjeve të rrëfyera nga ajo?

‘Unë fola, kisha munguar në Shqipëri.

Edhe pas divorcit isha e rezervuar, jetoja në Tiranë.

Tani që jam në Amerikë dhe shoh intervista të njerëzve të realizuar që jetën e tyre e kthejnë motivim për të tjerët.

Unë e takoj, kam folur me të, ai është njeri që e kupton jetën, gjithçka’.

Po si janë tani raportet mes tyre?

A e merr Albërija në telefon nëse ka një problem?

Nëse ai e tradhtoi Albërijen, po këngëtarja atë?

Mesoni këto përgjigje pas minutës së 13-të të intervistës në ‘Një kat më lart’

Shiko Videon: