Sa të dashur ke pasur? Nuk do ta besoni përgjigjen e Gjyste Vulajt

Këngëtarja Gjyste Vulaj ishte e ftuar në emisionin ‘Ftesë në 5′, shkruan GazetaBlic.Ajo gjatë emisionit shtjelloj tema të ndryshme, rreth karrierës dhe jetës personale.Këngëtarja, u pyet edhe për dukjen e saj e cila çdoherë duket bukur edhe pse 41 vjeçare duket shumë e re.

Po ashtu ajo tregoj se sa të dashur i ka pas, këngëtarja tha se vetëm një, bashkëshortin e saj Sokolin.

Shikojeni videon: