Kosovarja martohet me xhamajkanin, ajo që bën dhëndri do t’ju lë pa fjalë

Kosovarja martohet me xhamajkanin, ajo që bën dhëndri do t’ju lë pa fjalë.

Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës. Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhamajkan ndiqni videon ne linkun ne vazhdim duke shtipur reklama dhe shiko videon.

Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që xhamajkani e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë per te Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhamajkan