Xhavit Haliti i tha: ‘Edhe ti i ke 2-3 milionë pasuri’, reagon për herë të parë Adriatik Kelmendi

Pas deklaratave të Xhavitit Halitit se secili mund t’i ketë dy-tre milion euro, përfshirë edhe Adriatik Kelmendin, ka reaguar edhe ky i fundit.

“Krejt ok që po i shpërndajnë këto foto me tekst prej Rubikonit të para 4-5 muajve. Falemners shumë! Por s’po e kuptoj pse e kanë huqë datën dhe e kanë vënë ditëlindjen time aty! Hajde inshallah deri në ditëlindjen time tjetër krejt në Kosovë i bëjnë nga 2-3 milionë! Jarabi”, ka shkruar Kelmendi në facebook