Motra e Afërdita Dreshaj vjen joshëse nga Xhamajka

Jehona Dreshaj, motra e këngëtares dhe modeles Afërdita Dreshaj, ka treguar asetin e saj me të cilin është i njohur, gjoksin.

E njohur për format e saj të kolme, Jehona hyri në skenën shqiptare më shumë si motra e Afërditës, por tani ajo ka statusin e njërës prej vajzave më seksi tek shqiptaret.

Jehona, në bazë të videove që ka postuar në rrjetet sociale, shihet se është duke i kaluar mirë pushimet në Xhamajka derisa atje ajo është bashkë me shoqërinë e saj.

Ndryshe, Jehona thotë se është juriste me profesion.