Ja kënd e preferon për kryetar të LDK-së, Isa Mustafa

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa tha se kryetar i këtij subjekti politik duhet të jetë dikush që e ruan unitetin e partisë.

Ai nuk preferon të lëshohet në emra por ka thënë se ka lëshuar rrugë në zgjedhjet e kaluara dhe është i interesuar që LDK të mos përçahet nga zgjedhjet e ardhshme partiake.