Kur do të ngritet aktakuza e parë nga Gjykata Speciale?!

Në Gjykatën Speciale ka vazhduar intervistimi Komandant “Baces”, nga Gjykata Speciale, e cila poashtu e ka ftuar edhe deputetin e AAK-së, Blerim Kuçi për intervistim. Deri me tani janë intervistuar disa persona, por ende nuk ka ngritje të aktakuzave.

E lidhur më këtë, nesër në të përditshmen numër një në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni se kur pritet të ndodhë një gjë e tillë? A do të ngritën aktakuzat e para në qershor të këtij viti nga Zyra e Prokurorit të Specializuar e Gjykatës Speciale? Kur mund të ngritët aktakuza e parë nga Specialja dhe për kundër kujt?!… Çfarë thonë nga Gjykata Speciale, avokatët dhe analistët?