Kështu është bërë Labi, pasi premtoi se nuk do ta heq mjekrën deri sa të liberalizohen vizat

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, kishte dhënë një premtim se nuk do ta heq mjekrën deri sa të ndodh liberalizimi i vizave, shkruan “Bota sot”.

Ky ishte premtimi tjetër i Labit, pasi ai premtoi se do t’i dorëzoj pasaportat që ka, për arsye se vizat për shqiptarët e Kosovës nuk u liberalizuan.

Një paraqitje aktuale e Labit në televizon, tregon se mjekra e tij është rritur dhe ai po e mban premtimin e tij, njëjtë si me pasaportat, transmeton “Bota sot”.