Vetëm 1 në 7 njerëz mund të gjejnë gabim në këtë imazh

Duket se vetëm 15% e njerëzve (p.sh. një person në 7) mund të dallojnë në një moment, në pak sekonda, gabimin e përmbajtjes në këtë imazh.
Shikojeni atë mirë: shikoni një shtëpi të vogël, pemët, porta, rruga … vini re ndonjë gjë të çuditshme?

Gjetët ndonjë gjë të çuditshme? Shikoni me kujdes në oxhakun e shtëpisë, tymi që del nga ai dhe tani shikoni pemët në të majtë të imazhit.

Pikërisht, era që lëviz gjethet e pemëve fryn në drejtim të kundërt me tymin nga oxhaku.Tani që e njihni zgjidhjen, paraqisni testin tek miku juaj dhe shihni për sa kohë mund ta zgjidhë.