“Wanda ka tradhtuar Icardin me Brozovic”, vjen rrëfimi i shumëpritur i kroatit

“Mauro Icardi u divorcua nga gruaja e tij – Wanda Nara e tradhëtoi partnerin e saj me Marcelo Brozovic”, ky është titulli i artikullit ndaj mesfushorin kroat të Interit, i cili është i gatshëm të padisë “Revista King Corona”, e themeluar nga Fabrizio Corona i cili dje publikoi lajmin.

Lojtari i raportoi avokatit të tij, Danilo Buongiorno, që të padisë “Revistën e Mbretit Corona” për “falsitetin absolut të lajmit”, duke përsëritur se kurrë nuk ka pasur ndonjë lidhje me Wanda Nara. “Brozoviç, për më tepër, kategorikisht mohoi se ai pësoi sulme të dhunshme nga Icardi” raportohet në artikull.

“Përveç të qenit i rremë ky lajm është shumë shpifës për përmbajtjen e artikullit që hedh dyshime mbi moralin dhe imazhin e futbollistit, duke e akuzuar padrejtësisht atë për qëndrime dhe sjellje që nuk janë të vërteta”, ka thënë avokati i Brozovic.

Nuk është hera e parë që gazeta spekulon tradhtinë e Wanda Nara me Brozovicin. Vitin e kaluar, kroatit i ishin zbuluar disa mesazhe në Whatsapp që kishte pasur lidhje me Wanda Nara. Por këto thashethemi u mohuan kategorikisht nga Wanda Nara me një post në Instagram ku kërkoi “respekt dhe të vërtetë”.