Kjo pompë jep derivate falas për diten e pavarësisë!

Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve Petrol Company, edhe këtë herë vendos t’i shpërblejë klientët e vet.
Për nder të ditës së Pavarsisë ka filluar lojen shpërblyese në Facebook ku dhuron këto shpërlime:

10 kupona në vlerë prej 10 Litrash derivate
5 kupona në vlerë prej 20 litrash si dhe derivate
3 darka ne resstaurantin “Be Happy”

Gjithcka që duhet të beni është të hyni në linkun:
Loja mbaron me datë 17 shkurt. Duke pritur fituesit Petrol Company ju uron Suksese!