Vini një gotë me ujë në dhomë para se të flini

A e dini se konsumimi i ujit gjithashtu sjell disa benefite sipas kohës që mund ta pimë?

Me siguri nuk e kishit menduar se gjithmonë para se të flini gjumë është e sugjeruar të pini nga një gotë ujë.
Kjo pasi sipas kardiologëve, ndihmon për të shmangur një atak në zemër.

Për më tepër, dihet se uji gjatë gjumit mund të parandalojë ngërçet e këmbëve natën.
Ja disa nga benefitet:
Pirja e ujit në një moment të caktuar gjatë ditës maksimizon efektivitetin e tij në trup:

Pirja e dy gotave ujë pas zgjimit, ndihmon dhe nxit aktivizimin e organeve të brendshme;
Pirja e një gote ujë 30 minuta para ngrënies, ndihmon tretjen;
Pirja e një gote uji para se të bëni banjë ndihmon në uljen e tensionit të gjakut;
Pirja e një gote uji para se të shkoni në shtrat ndihmon për të shmangur një atak në zemër.