Veçoria e re e ‘Facebook Messenger’ që e kanë pritur të gjithë

Facebook ka lansuar një veçori të re; tashmë në aplikacionin ‘Messenger’, ju do të mund të jeni në gjendje t’i fshini mesazhet e dërguara, gjithnjë duke i fshirë edhe për bashkëbiseduesin.

Kjo realizohet përmes butonit ‘Remove for Everyone and Remove for you’, i cili do të vlejë për mesazhat e dërguar përbrenda 10 minutave, transmeton lajmi.net.

Facebook i tha ‘The Verge’ se funksioni i ri do të jetë në dispozicion sot në versionet më të fundit të ‘Messenger’ për iOS dhe Android.

Kompania thotë se risia bazohet në fuqinë e Zuckerberg, por ajo iu nënshtrua “disa përmirësimeve për të ofruar funksionalitete më të gjera për njerëzit që përdorin Messenger”.