Prekëse: Tre nxënës të Piranës së Prizrenit largohen nga Kosova

Tre nxënës të shkollës fillore “ Dy dëshmorët” në Piranë të Prizrenit , kanë lëshuar Kosovën.

Ata, janë përshëndetur me shokët e klasës.

Mësimdhënësi, Mehmet Spahiu, thotë se fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy.

“Fëmijët po ndahen nga shkolla me lot në sy dhe pa dëshirën e tyre”.