Vuani nga tiroidet, atëherë mos guxoni t’i konsumoni këto tre ushqime

Nëse vuani nga gjendrat tiroide nuk duhet të konsumoni disa ushqime, sepse ato e përkeqësojnë edhe më shumë gjendjen tuaj.

Nëse doni që të shikoni përmirësim, në gjendjen tuaj shëndetësore atëherë hiqni dorë nga ushqimet që përmbajnë sheqer.

Ndaj duhet të shmangni sa të mundni konsumin e sheqerit, në mënyrë që të mbani nivelin e duhur të hormoneve, në mënyrë që gjendrat e tiroideve mos të përkeqësohen më shumë.

Nëse konsumoni kafe në sasi të moderuar nuk do të keni probleme, nëse pini kafe në sasi të shtuar do të filloni që të keni probleme.

Sasitë e shumta të kafeinës stimulojnë sekretimin e hormoneve epinefrinë dhe norepinefrina, të cilat sjellin edhe problemet me tiroidet.

Dhe së fundmi nuk duhet të konsumoni kurrësesi ushqime të skuqura sepse ndalojnë përthithjen e ilaçeve që ju merrni për të kuruar tiroidet.