Harroni Naim Abazin edhe ky aktor kosovar mbjell flokët

Por nuk qenka i vetëm, këtij drejtimi  i hyn edhe aktori i stupcave, Vedat Bajrami.Edhe ai paska përdorur metodën e rritjes së flokëve, aktori këtë ndryshim e ka bërë në Turqi.

Shikoni foton dhe shihni dallimin