Kadri Veseli pritet të dalë sot me një mesazh për qytetarët

Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, pritet që sot t’u adresohet qytetarëve me një mesazh lidhur me situatën në vend.

Kjo është bërë e ditur nga burime brenda kabinetit të tij.

Adresimi i Kryeparlamentarit Veseli, siç merret vesh, pritet të ndodhë rreth orës 18:00.