Ja pse agjentët sekretë gjithmonë i mbajnë duart kështu

Ekzistenca e Shërbimit Sekret të SHBA-së ka qenë gjithmonë shumë kontrovers.
Ka shumë teori konspirative dhe mite rreth tyre.

Sot do të qartësojmë njërën prej tyre, transmeton Gazeta Express.

Përveç që i nënshtrohen stërvitjeve të rrepta duke u gjuajtur para plumbave dhe duke mbijetuar në ujë, ata i kanë edhe disa teknika për të qëndruar gjithmonë të gatshëm.

Agjentët gjithashtu i nënshtrohen një kursi për zhvillimin e aftësive çdo tetë javë.

Duart e tyre

Agjentët e Shërbimit Sekret i kanë gjithmonë duart në belin e tyre. Pozicioni i gishtit të tyre mund të ndryshojë nga agjenti në agjent, por kuptimi është gjithmonë i njëjtë: agjentët janë të gatshëm për të reaguar dhe për t’i nxjerrë armët e tyre shpejtë.