Doktoresha që po i shashtris pacientët e saj me linjat ‘bombastike’

Kur pacientët e shohin, pulsi u kërcen në mënyrë të pasigurt.

Marija Jelikic është një e re nga Beogradi që është bërë e famshme në Instagram. Ajo me profesion është mjeke, por nëse e shikon në këtë rrjet social, trupi i saj është ndryshe nga ai i kolegeve të saj.

Profili i saj është vënë re edhe nga mediat e huaja, të tilla si tabloidi “The Sun”, që këto ditë shkruan duke e ngritur atë në qiell.

Në Instagramin e saj ajo e përshkruan veten si një e apasionuar pas palestrës.
Është e qartë shumë e pyesin nëse ajo do të heq dorë nga karriera e mjekut. Marija, të paktën tani për tani, nuk përgjigjet, por vetëm poston rregullisht nga palestra, dhe është e mundur që ajo të vendos të ndryshojë profesionin, duke iu përkushtuar edhe me shumë Bodybuildingut. Çdo foto e re e saj i lë ndjekësit pa tekst!