Kështu mund ta ‘çmendni’ çdo femër në shtrat

Kur bëhet fjalë për të çmendur një femër në shtrat, të gjithë meshkujt janë të bindur se janë më të mirët, duke qenë të sigurt për aftësitë e tyre seksuale.

Megjithatë ka jo pak çifte që janë të pakënaqur dhe kjo për shkak të partnerit, i cili nuk është mjaftueshëm pasionant. Për të kapërcyer probleme të tilla, më poshtë gjeni disa këshilla që mund t’ju hyjnë në punë.

– Shmangni veprimet që mund ta vendosin një femër në siklet, por shkoni në sintoni me dëshirat e saj. Për të krijuar një atmosferë eksituese, veshjet provokuese stimulojnë kënaqësinë, për të dy partnerët. Gjërat e ndaluara provokojnë dhe në këtë drejtim fantazia luan rol kryesor.

– Detaje të tilla si drita ose errësira, puthjet dhe përkëdhelitë, tërheqja e dhunshme etj., ndezin dëshirën e femrës.

– Para se të shkoni në shtrat me një femër, mundohuni të njihni shijet e saja. Një detaj intrigues, një moment i sikletshëm apo komplimentet që e bëjnë të ndihet unike, e bëjnë një femër të jetë më e lirshme.

-Tregoni që jeni një mashkull i vërtetë. Pyeteni se çfarë i pëlqen dhe çfarë dëshiron, për pozicionet, lojërat seksuale dhe vendin ku ndihet më mirë. Një zhveshje në mënyrë krejt të papritur, i eksiton që të dy partnerët. Bëni dashuri në vende të ndryshme, në kuzhinë, në tavolinë etj. Çdo gjë e re dhuron emocione