Rina Balaj dhe Shpetim Desku e ‘kallin’ n’Kosovë Show, bëjnë vallëzim të çmendur mbi tavolinë

E ftuar në emisionin n’Kosovë Show sonte është reperja Rina Balaj.

Rina në këtë emision ka folur për shumë gjëra dhe për jetën e saj.

Aty Rina edhe ka kënduar dhe ka bërë vallëzim të çmendur.

Në ndihmë i ka dalur edhe Shpetimi i cili ka bërë një vallëzim interesant tek tavolina e emisionit.