Burrat dhe gratë tregojnë arsyet shokuese se pse nuk e mbajnë unazën e martesës

Ka shumë arsye pse dikush heq unazën e martesës për një periudhë kohore, por disa janë mjaft të pafajshëm në lidhje me këtë.
Burrat e martuar tani kanë filluar të ndajnë arsyet se pse e bëjën këtë gjest, transmeton portali arbresh.info

Mirpo kësaj nuk i kanë shpëtuar edhe gratë, pasi gratë dhe burrat përmes mediave sociale kanë treguar pse e bëjnë këtë gjest.

“Sa herë që e tradhëtoj burrin e heq unazën time të martesës”, shkroi një grua.

Dikush tjetër shkroi se “e heq unazën, kur mendon që një ditë do të mund të ndahet me burrin dhe do të takojë dikë më të mirë”.
Megjithatë, disa të tjerë kanë theksuar se e bëjnë këtë vetëm për të flirtuar me të tjerët.

Disa njerëz vendosin të heqin simbolin e dashurisë dhe besimit që ata ndajnë me partnerin e tyre, arsye të pafajshme, si për shembull kur gatuajnë qofte.