Çmimi i bukës shtrenjtohet, ne baze te agjensisë të Statistikave të Kosovës.

Bazuar ne “Indeksit të Çmimeve të Konsumit”, të publikuar nga Agjencia e Statistikave të Kosovës gjatë kësaj jave, çmimi i bukës dhe drithërave është rritur në muajin shtator.Përveç çmimit të bukës dhe drithërave, rritje në çmim është shënuar edhe në produkte të tjera ushqimore, si: peshku, qumështi, pijet joalkoolike etj.