Skandali “hot” i vajzës së Figo-s: Video porno? Është për të ardhur keq

Ka rrezikuar të mbetet viktime një skandali me drita të kuqe. Por, Daniela Figo, vajza 18-vjeçare e Luis Figo, ka shpjeguar gjithçka. Prej disa ditësh qarkullonin disa video me drita të kuqe që kishin si protagoniste një vajzë, e cila pohonte se ishte Daniel Figo. Një “gjetje” kjo që është përgënjeshtruar nga vetë vajza e kampionit portugez.

Fotografitë dhe video, ka saktësuar Daniela: “Dua që të gjithë të dinë dhe të kuptojnë se imazhet janë të pavërteta dhe se nuk janë të miat. Nuk e kuptoj arsyen e gjithë kësaj dhe më vjen keq që njerëz të tillë të bëjnë gjithë këtë vetëm për të tërhequr vëmendjen, duke përfshirë njerëz që as nuk i njohin”