Florin Krasniqi i godet aktivistët e Vetëvendosjes nga Shqipëria

Ish-deputeti i Vetëvendosjes, Florin Krasniqi, që jeton në Amerikë, ka vendosur që të flasë për përçarjet e fundit në VV.

Ai në një intervistë në KTV ka goditur aktivistët e Vetëvendosjes nga Shqipëria.

Krasniqi ka thënë se nëse ata e shohin veten aq të mençur, le të punojnë dhe të bëjnë diçka në Shqipëri.

“Nëse ata e konsiderojnë veten të mençur, le të bëjnë diçka në Shqipëri”, ka thënë ai.