ISH-KRYEMINISTRI ISA MUSTAFA KA PROBLEME SHËNDETËSORE, NDODHET NË SPITAL

Ish-kryeministri Isa Mustafa ka probleme shëndetësore, ndodhet në spital
Ish-kryeministri i Kosovës dhe lideri i LDK-së është dërguar për në spital pasi që kishte pasur disa probleme shëndetësore.

Zyrtarë të Spitalit Amerikan i kanë konfirmuar të mërkurën Expressit se ish-kryeministri është pranuar në këtë spital, duke mos dhënë detaje të tjera rreth gjendjes së tij shëndetësore.