ISH-KOMANDANTI I UÇK-SË ME PRANGA NË DUAR(FOTO)

Ish-komandanti i përgjithshëm i UÇK-së, Azem Syla është sjellë në gjykatë me duar të lidhura.

Ai po gjykohet për 30 milion euro toka shtetërore të përvetësuara.

Në gjykimin e Azem Sylës dhe të tjerëve mungoi gjyqtarja Nora Bllaca që ishte pjesë e trupit gjykues e që tash ka kaluar në Gjykatën e Apelit.

(Foto kallxo.com)