Cili mashkull e bëri tatuazh emrin e vërtetë të Kallashit?

Po i mungon skenës dhe klubeve në të cilat performonte dhe ku tërhoqi emrat më të mëdhenj në vend dhe mahniti me vallëzimin e saj, shkruan Kosovarja.

Tashmë përmes shumë fotografive që hedh në rrjetet sociale e tregon se sa po kënaqet duke e shëtitur botën, nga një shtet në tjetrin.
Edhe pse emri i saj u paragjykua tej mase, me kohën e tregoi që falë vallëzimit i arriti të gjitha vet.

Ndërkaq sot, numri i fansave të saj është i madh, e që shumë prej tyre kanë stampuar emrin e saj në trupin e tyre.