VIDEO/ Alda nga Tirana kërkon të dashur: Duhet ta ketë mikun 30 cm

Videoja e një zonje nga Tirana, e cila kërkon një person për të kaluar natën apo për të shfryrë epshet e saj seksuale, është duke u bërë hit në internet. Imazhet dhe fjalët e zonjës, e cila thotë se quhet Alda, po qarkullojnë me shpejtësi në të gjitha faqet në mediat sociale. E veçanta e zonjës është se jo vetëm që kërkon partner, por ka edhe disa kritere shumë interesante për të.

Jam Alda nga Tirana. Dua një të dashur. Të ketë moshën 30-35 vjeç. Dua të mos prishet shpejt dhe të ketë atë mikun 30cm të gjatë. Faleminderit për mirëkuptimin”.