Për 4 orë shau, theu makinat, këndonte këngë serbe, shante Allahun, arrestohet Serbi në Fushë Kosovë

Në lagjen e re në Fushë Kosovë, tek banesat e vjetra një qytetar i nacionalitetit serb, për 4 orë ka shqetësuar banorët e kësaj lagje të cilet asesi nuk kanë mundur të flejnë nga zhurma e madhe që ka krijuar ky person.

Ne disa video qe i ka siguruar portali online Kosova Republikë shihet serbi që shanë shqiptarët, motrat e shqiptarëve, shante të gjithë policët qe ishin poshtë duke e pritur për ta arrestuar, shante allahun dhe gjithqka tjetër .

Rreth orës 7 të mëngjesit Polica e Kosovës e arrestoi qytetarin serb.
Ndiqni më poshtë videot: