Kush e vrau ambasadorin rus në Truqi dhe pse?(Video)

Ambasadori rus Andrei Karlov vdiq menjëherë pasi u qëllua me armë zjarri gjatë një vizite në një galeri ekspozitash në Ankara.

Fajtore për vrasjen e Ambasadorit rus në Turqi është Britania. Të paktën ky është mendimi i liderit ultra nacionalist rus Vladimir Zhirinovsky, i cili deklaroi se sulmi kishte për qëllim të ndalonte një vizitë të ardhshme të Erdogan në Moskë, për forcimin e marrëdhënieve me Putin.