Çfarë amaneti i la Blerim Peci koleges së tij?

U diskutua gjerë e gjatë se pse kolegia më e mirë e më e afërt e të ndjerit Blerim Peci nuk ka asnjë mbishkrim për vdekjen e parakohshme të tij, ndërkohë që të gjithë të tjerët po shkruanin e thoshin diçka.

Xhejlane Tërbunja, bashkëpunëtorja e afërt e aktorit të humorit Blerim Peci, megjithatë në një intervistë tha se nuk po i besohet që Blerimi nuk është më, e madje po i duket se ai po aktron, po bënë “fore” , shkruan “Kosovarja”.

Por, si duket vdekja e aktorit të ndjerë e ia ka ndërprerë edhe emisionin “Vikendi”, dhe si duket ky ka qenë amaneti i tij për aktoren.

Siç marrim vesh, “Vikendi” do të hesht.