Vajza e Sylejman Selimit me poza tejet provokuese (Foto)

Është vajza e ish- Ambasadorit të Kosovës në Shqipëri, Sylejman Selimi.
Bëhet fjalë për Donika Selimin, e cila pos që karakterizohet me një pamje tejet të bukur, ajo ka gjithashtu linja trupore tejet seksi. E madje këto shpesh i shohim me anë të fotografive të postuara në rrjetet sociale, ku shpesh shpreh edhe dashurinë ndaj të atit.
Ndonëse e re në moshë, ajo shquhet për pamjen karakteristike dhe stilin e veçantë që ka. Më poshtë mund të ndiqni imazhet e nxehta të kësaj vajze.