Shumat marramendëse që fitojnë personat e famshëm brenda ditës(FOTO)

Shumë persona të famshëm kanë të ardhura ditore jashtëzakonisht të mëdha. Aq sa marrin ata brenda ditës, shumë të tjerë as brenda disa muajve nuk i shohin.

Megjithatë, këto para vijnë nga puna dhe përkushtimi i madh i tyre me atë që bëjnë, shkruan Gazeta Metro

Më poshtë ju sjellim disa nga këta persona të famshëm duke filluar nga multimiliarderi Bill Gates, tek këngëtarja Adele:

Bill Gates – 9.3 milionë dollarë në ditë

Duka e Westminster – 285,615 dollarë në ditë

JK Rowling – 260,732 dollarë në ditë

Adele – 189,329 dollarë në ditë

David Beckham – 178,509 dollarë në ditë

Elton John – 164,841 dollarë në ditë

Mbretëresha Elizabeth – 154,348 dollarë në ditë

Lewis Hamilton – 126,218 dollarë në ditë

Ed Sheeran – 101,335 dollarë në ditë

Jennifer Lawrence – 65,634 dollarë në ditë

Cara Delevingne – 28,849 dollarë në ditë

James Corden – 7,211 dollarë në ditë

Princ William – 6,996 dollarë në ditë

Claudia Winkleman – 2,524 dollarë në ditë

Theresa May – 542 dollarë në ditë.