“Po iki i ngopur nga kjo botë” – gjendet letra e Hysniut që bëri sot vetvrasje

Një ngjarje tragjike ndodhi disa ditë më parë kur pronari i një pularie në Korçë i dha fund jetës me armë.

67-vjeçari Hysni Myrtollari u gjend në fshatin Porodinë.

Kjo eshtë letëra që është gjendur në vendin ku Hysni Myrtollari është vetëvrarë. ”

Ma bëj hallall. I kërkoj falje djalit dhe vajzës. Po iki i ngopur nga kjo botë”.- ka shkruar 67-vjeçari në letrën para se të ndërmerrte aktin fatal.

Sipas policisë Myrtollari nuk ka pasur konflikte dhe arsyet mund të kenë qënë personale. 67-vjeçari ishte babai i një vajze dhe një djali dhe pronar i një pularie