Kjo është Ariana, vajza e Nasim Haradinajt që u plagos në Suedi (Foto)

Ariana Haradinaj, vajza e veprimtarit të çështjes kombëtare, Nasim Haradinajt është plagosur në Suedi në mëngjesin e djeshëm.

Ngjarja ka ndodhur para banesës së saj në Helsingborg. Pas dhënies së ndihmës së parë, Ariana është strehuar në një vend të sigurtë nga policia suedeze.

Ende nuk shihen shkaqet dhe kryerësit e këtij akti ndërsa babai i Arianës, Nasimi ka thënë nuk dëshiron të spekuloi në këtë rast dhe se i bën thirrje hetuesisë që të hetojnë rastin