“Do ta shohësh ç’të bëjnë dashnorët e mi, o fis… jam labe un”, gruaja i bën gjëmën ish-burrit në Facebook

Shkurorëzimi është gjithnjë i vështirë për çiftet, e për më tepër kur në mes janë edhe fëmijët.

Kështu, një çift shqiptar është ndarë, por si duket ditët më të errëta po i kalojnë pikërisht pas divorcit, pasi kanë dy fëmijë.

Burri kërcënohet nga ish-gruaja, e cila mban dy fëmijët dhe jeton në Greqi tani.

Ai ka shkruar për JOQ.al se është ndarë nga e shoqja për shkak të tradhtisë bashkëshortore dhe për më tepër ajo kishte ngelur shtatzënë me dashnorin e saj ndërkohë që ishin të martuar.

Ai shton:

Mbrëmë në orët e vona të natës ish-gruaja më dërgon këto mesazhe dhe tall bythën me mua tani pas ndarjes, mbase e ka edhe nga xhelozia sepse unë jam martuar përsëri. Ajo i mban dy fëmijët dhe nuk më lejon t’i takoj dhe tani ndodhet në Greqi.”

Mesazhi i parë që i ka dërguar ish-gruaja.