Vjen reagimi i parë nga VV pas dorëheqjes së Ymerit!

Aktivisti i Vetëvendosjes, Dardan Krasniqi ka reaguar menjëherë pas dorëheqjes së Visar Ymerit, raporton Gazeta Blic.

Krasniqi duke u bazuar në deklaratat e Ymeri ka thënë a pe shihni se qysh të shtinë shantazhi me rrejt dhe me humbë njerëzinë.

Postimi i plotë pa ndërhyrje i Krasniqit:

“A e shihni se shantazhi qysh të shtinë me rrejt dhe me humbë njerëzinë.”