Ëndrra e Agim Ramadanit, që nuk u realizua kurrë

Bashkëshortja e komandantit të UÇK-së dhe Heroit të Kosovës, Agim Ramadani, Shukrija rrëfen ëndrrën e parealizuar të bashkëshortit të tij.

Thotë se ai kishte ëndërr të shkonin në Luver të Parisit, në kohën sa merrej me vizatime në Zvicër, e kishte shumë ekspozita.

“Ishim azil nuk kishte mundësi. Para një viti vajza ma plotësoi dëshirën, më dërguan atje”, thotë ajo në emisionin N’Ecje në Tribuna ChannelE quan dashuri mbytëse, mungesën fizike të Agimit në jetën e asaj.