Kur e gjithë bota dhe Kosova po festonte, kjo ndodhi në këto familje kosovare


Ndonëse Policia e Kosovës apeloi që të ketë kujdes më të shtuar në trafik gjatë natës së Vitit të Ri, kjo nuk ndodhi.

Pesë aksidente kanë ndodh vetëm për tri orë nga 00:00 deri në 3 pas mesnatës, mëson Klan Kosova.

Akoma nuk dihen detaje të tjera, sapo ato të bëhen zyrtare nga Policia, Klan Kosova do t’ju informojë.