Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën

Falja e gjakut jo vetëm në vendin tonë por edhe në shumë vende të botës është shumë e vështirë

Me të shikuar videon më poshtë, fjalët e një babai i cili e falë atë që birit të tij ia mori jetën, janë rrëqethëse dhe përcjellin një mesazh shumë të fuqishëm tek opinioni.

Ai i shprehet keqbërësit se si nuk është i nervozuar dhe i hidhëruar në të, por në djallin i cili ato momente e shpiu të bëj krimin në fjalë. Babai i të ndjerit po ashtu përcjellë mesazhin që falja është shumë hyjnore në fenë islame dhe një virtyt i lartë njerëzorë.

Vërtetë të falësh është madhështore, andaj ndiqeni mesazhin në fjalë.