Dy ministrat që do ta presin Vitin e Ri në stacionin e policisë (Foto)

Ministri i Punëve të Brendshme, Falmur Sefaj dhe ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, duket që ndërrimin e mot moteve do ta kalojnë së bashku, të paktën deri pas orës 24:00.

Ata në orën 22:30, do të nisen për të vizituar Qendrën Korrektuese për femra dhe të mitur në Lipjan, pastaj në orën 23:20 dot ta vizitojnë Shërbimin e Zjarrfikësve në Lagjen Kalabria në Prishtinë. Kurse, në orën 23:45 deri në orën 00:10, do ta vizitojnë stacionin në 1 të Policisë së Kosovës.