Arbnora Ademi me këtë fotografi të mrekullueshme ua uron Vitin e Ri (Foto)

Festa e Viti të Ri është ajo që mbledh të gjithë njerëzit anëmbanë botës rreth tryezes, e janë urimet ato që përcjellin këtë natë të ndërrimit të motmoteve.

Derisa ka nisur festa, këngëtarja dhe prezantuesja Arbnora Ademi ka zgjedhur imazhe të mrekullueshme bashkë me dy mbesat dhe nipin e saj që t’ua uroj Vitin e Ri.