Sulmohet Thaqi:Thu ti populli han bari e harron që ai ua impononte deputetëve votimin e Speciales

Analisti politik, Imer Mushkolaj ka reaguar ndaj deklaratave të presidentit Hashim Thaçi, i cili sot tha se do ta kryejë obligimin e tij ligjor dhe se deputetët janë të përzgjedhurit e popullit – shkruan Periskopi.

Mushkolaj e cilëson atë si demagog, pasi ishte pikërisht Thaçi që ua impononte deputetëve votimin e Gjykatës Speciale.

Ky është postimi i tij i plotë:Kqyrne çka thotë ky demagogu. Thu se populli han bar e ka harru që pikërisht ky ua impononte deputetëve votimin e Gjykatës Speciale.